(služimo do 12:30h)
(4 jajeta na oko, parizijen tost, dimljena roštiljska kobasica, grilovana hrskava slanina, šopska salata, servirano sa pomfritom, kajmakom i ajvarom)
(3 jajeta na oko, grilovana kobasica punjena sirom, grilovana slanina, pohovani kačkavalj, ajvar, kajmak)
(omlet od 3 jajeta, hrskava slanina, čedar sir, parizijen tost, miks zelenih salata, Cezar dresing)
(3 jajeta na oko, kulen, pečenica, domaći uštipci, ajvar, kajmak)
DODACI:
(specijalitet kuhinje sa zapečenim jajima u sosu od paradajza, crvene paprike, maslinovog ulja i luka, servirano sa kozjim sirom i hlebnim štapićima premazanim belim lukom u maslinovom ulju i bosiljkom)
(+ izaberite svoj dodatak)
(omlet, kajgana ili na oko - 3 jajeta servirana sa svežom paprikom, feta sirom i paradajzom)
(parizijen tost, pavlaka, šunka, kulen, kačkavalj, kečap, servirane sa pomfritom)
(domaći uštipci po tradicionalnoj recepturi, pršuta, ajvar, kajmak)
(domaća granola, servirana sa džemom od malina, grčkim jogurtom, voćem i listićima badema)
(domaći uštipci servirani sa čokoladnim kremom, medom i domaćim džemom od malina)
(njeguški pršut, dimljena pečenica, kulen, dimljeni svinjski vrat, feta sir, dimljeni sir, gorgonzola sir, gauda, masline, ajvar, kajmak)
(pržene rolnice punjene miksom povrća, slatko-ljuti sos)
(pohovani štapići mocarela sira, servirani sa tartar sosom)
BRUSKETE
(paradajz, maslinovo ulje, peršun)
(paradajz, mocarela, pesto sos, bosiljak)
(pršuta, sirni namaz, parmezan, pesto sos, čeri paradajz)
(grilovani biftek sečen na tanke trake, servirano na miksu zelenih salata sa krutonima i rendanim parmezanom, čeri paradajzom i biftek dresingom)
(grilovani pileći file sečen na trake, servirano na miksu zelenih salata, sa krastavcem, čerijem, šargarepom, hrskavom slaninom, preliveno Cezar dresingom i posuto parmezanom)
(grilovani ćureći file servirano na miksu zelenih salata, tortilja i dresing na bazi gorgonzola sira)
PRILOZI:
(tortilja sa grilovanim pilećim fileom sečenim na trake, servirana sa miksom zelenih salata, svežim paradajzom, rendanim kačkavaljem, Cezar dresingom i pomfritom)
(tortilja sa grilovanim komadima piletine, miksom salata, crvenim pasuljem, kukuruzom, crvenom paprikom, crvenim lukom, sriracha ljutim sosom i pomfritom)
(tortilja sa grilovanim mariniranim biftekom, miksom salata, čedar sirom, kiselim krastavcima, biftek dresingom i pomfritom)
(somun, grilovana piletina, gauda, jaje, miks salata, paradajz, servirano sa začinjenim kriškama krompira)
(somun, pršuta, mocarela, rukola, paradajz, pavlaka, majonez, pesto sos, servirano sa pomfritom)
(vreme pripreme 12 minuta)
(vreme pripreme 12 minuta)
(sotirane njoke na puteru u sosu od gorgonzole, mocarele, gaude, zapečene sa parmezanom)
(sotirane njoke na puteru i crvenom luku, sa čili sosom, sušenim paradajzom i biftekom sečenim na tanke trake)
(taljatele sa sotiranim vrganjima i pancetom na maslinovom ulju, belom vinu, pelatom i peršunom, zapečene sa mocarelom i parmezanom)
(arborio pirinač, biftek, sotirano povrće, sotirani vrganji, soja sos)
(arborio pirinač, pečurke, paprika, tikvice, pelat)
(arborio pirinač sa sotiranom piletinom na puteru, tikvicama i pancetom, u sosu od belog vina, neutralne pavlake i parmezana)
(pelat San Marzano, mocarela, parmezan, svež bosiljak)
(pelat San Marzano, Nduja ljuta kalabrijska kobasica, mocarela, parmezan)
(pelat San Marzano, pršuta, mocarela, sveža rukola, čeri paradajz, parmezan)
(pelat San Marzano, šunka, gauda, šampinjoni, maslinovo ulje)
(grilovani biftek, servirano na tost hlebu, sa začinjenim kriškama krompira)
(grilovani biftek prelivен sosom od vrganja, servirano na taljatelama)
(grilovani biftek u sosu od četiri vrste bibera sa grilovanim povrćem, soja sosom, susamom i začinjenim krompirom)
(grilovani biftek sečen na taljatu, servirano na grilovanim tikvicama, svežoj rukola salati i rendanom parmezanu)
(pileći file sečen na taljatu, preliven maslinovim uljem, servirano sa grilovanim povrćem, brokolijem, soja sosom i susamom)
(pileće meso sotirano na puteru, u sosu od gaude i neutralne pavlake, gratinirano sa mlinci i parmezanom)
(sotirana piletina sa šampinjonima u sosu od pršute, indijskog oraha i neutralne pavlake, servirana na tost hlebu)
(grilovani pileći file na puteru, sa pršutom i mocarelom, u sosu od belog vina i soja sosa, servirano sa pomfritom)
(sotirani ćureći file sečen na trake sa svežim sotiranim povrćem u slatko-ljutom sosu i pirinčem)
(grilovana ćureća peca, servirana na rukoli sa sušenim paradajzom, sosom od golice i grilovanim kozjim sirom)
(sotirani ćureći file na puteru u sosu od pršute, mocarele i sušenog paradajza, servirane sa taljatelama)
(juneće mleveno meso umešano sa sitno seckanim crnim lukom, svežom crvenom paprikom, slaninicom i kačkavaljem, servirano na domaćem pita hlebu sa začinjenim krompirom i kajmakom)
(juneće mleveno meso umešano sa sitno seckanim crnim lukom, servirano na domaćem pita hlebu, sa pomfritom i dresingom na bazi luka)
daska 0,5m (250g) 820,-
daska 1m (500g) 1440,-
daska 2.5m (1250g) 3400,-
(juneće mleveno meso umešano sa sitno seckanim dimljenim sirom, slaninom, tucanom paprikom, crnim i belim lukom, servirano sa crvenim grilovanim lukom, pomfritom i urnebesom)
(grilovana, prošarana, dimljena vešalica servirana sa grilovanom svežom ljutom papričicom, začinjenim kriškama krompira i urnebesom)
(grilovani, marinirani svinjski vrat servirano sa začinjenim kriškama krompira i urnebesom)
(marinirana svinjska rebra, grilovana pa zapečena sa kajmakom u zemljanoj činiji)
specijalitet šefa kuhinje
(svinjska rebra zapečena pa kuvana u specijalnoj marinadi, premazana Jack Daniels sosom, servirana sa začinjenim kriškama krompira)
(svinjska rebra, grilovana pa zapečena, premazana barbekju sosom, servirana sa paniranim kolutovima luka)
(grilovane kobasice punjene sirom, servirane sa dijon senfom i začinjenim kriškama krompira)
(100% juneći Jokić burger sa domaćom zemičkom, iceberg salatom, hrskavom slaninom, dуплим čedar sirom, svežim paradajzom, lukom i burger sosom, servirano sa pomfritom i kečapom)
(100% juneći Jokić burger, iceberg salata, domaća zemička sa crnim tintom, majonez sa crnim tartufima, gauda, parmezan, servirano sa pomfritom i kečapom)
(grilovana pljeskavica LEUT prelivena kajmakom, grilovane kobasice sa kačkavaljem, grilovana rebra u Jack Daniels sosu, tournedo od bifteka sa sosom od četiri vrste bibera, sve servirano sa začinjenim krompirом, ajvarom i salatom po izboru)
(kombinacija raznih specijaliteta sa roštilja: pljeskavica, ćevapi, ražnjići, kobasice, piletina, servirano sa pomfritom, ajvarom, kajmakom i salatom po izboru)
(fileti oslića pečeni na žaru, servirani sa krompir pireom i povrćem na žaru)
(fileti ribe po izboru, pečeni na žaru, servirani sa krompir salatom i tartar sosom)
(riblji fileti pečeni u sosu od limuna i putera, servirani sa pirinčem i povrćem na žaru)
(škampi marinirani u belom luku, peršunu i maslinovom ulju, pečeni na žaru, servirani sa krompir salatom)
(sočna čokoladna torta sa malinama i šlagom)
(torta od vanile sa voćem i šlagom)
(hrskava torta od belanaca sa šlagom i voćem)
(kremasti čizkejk sa voćem i mrvicama keksa)
(sladoled po izboru, servirano sa čokoladnim ili voćnim prelivom)
(за особе млађе од 10 година)
(ћевапчићи са помфритом)
(мини бургери 3 ком — јунеће месо, зелена салата, гауда, мајонез, кечап, помфрит)
(мини паста болонјез — јунеће млевено месо, парадајз пелат, лук, црвено вино, пармезан)
(мини поховани пилечи штапићи са сусамом, сервирани са помфритом)